Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mladší sestra Ani Geislerové (48), herečka Ester Geislerová, sice pracuje jako produkční v luxusním dámském časopise, ale jak to bývá, kovářova kobyla chodí bosa. Protože jsme se potkali v kosmetickém salonu, povídali jsme si s ní o tom, jak se jako zrzka stará o svoji citlivou pleť. A tomu, co z ní padalo, jsme se nakonec nasmáli spolu s ní.

"No, vzhledem k tomu, že mne sem pozvala Tereza Kostková (47), která je tváří tohoto salonu, jen co se na mne trochu pozorněji podívala, asi bylo vidět, že to potřebuju. Ale moje dcera je teď v pubertě, tak ji učím, že nejdůležitější je pleť čistit. Ráno i večer," začala Ester, jejíž dcera je po ní pihovatá zrzka.

"Ona je ale trošku mixlá s tatínkem, tak se nemusí tak hlídat třeba před sluníčkem a pořád se mazat padesátkou jako já. Ale já zase nikam tak nejezdím, takže když se spálím, je to pro mě vzácné, a tak si to vlastně užívám," překvapila nás Ester, která ovšem nejezdí za sluncem nikam za exotikou a stačí jí jen chalupa v Čechách.

"V péči o sebe jsem trošku lempl. Chodím tak jednou za půl roku, když už to hrozně hoří. Snažím se teď běhat, což mě docela chytlo a baví. Občas dělám jógu a plavu. A piju horkou vodu. Člověk si v těch doporučeních najde, co mu dělá dobře, ale posedlá tím nejsem. Vedle mne v redakci sedí kosmetická redaktorka, takže mám tipy z první ruky. Řešila například kokosový olej, že je dobrý na pleť. A já na něm tuhle pekla králíka a taky to bylo moc dobré," smála se s tím, že pak si může třeba na noc výpekem potřít obličej.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám