Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S maminkou Terezy Kostkové (47), herečkou Carmen Mayerovou, jsme se potkali na otevření kosmetického salonu, kam pravidelně dochází. Zatím jí prý neinvazivní péče stačí, aby vypadala stále dobře. Jednu plastiku ale za sebou má.

"Když jsem byla mladá, moc jsem se o sebe nestarala. Na kosmetiku jsem zašla jednou za půl roku, možná i jednou za rok. Ale s přibývajícími lety, a co znám svoji kosmetičku Helenku Lažanskou, se mi to stalo pravidelností, i setkání s ní je radost," míní.

"Někdy před patnácti lety mi popadala víčka, takže jsem se tehdy rozhodla podstoupit operaci. A právě před pár lety se mi začalo zdát, že se to začíná vracet a zase mne ty oči tížily. V té době mi ale Helenka nabídla španělskou kosmetiku, se kterou si vystačím a zatím jsem znovu pod nůž nešla. A možná ani nepůjdu. Razím teorii, že herečka by měla vypadat podle toho, jak léta jdou. Dobře, ale přirozeně," je si jistá Carmen Mayerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám