Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V prvním kole taneční show StarDance byla podle hodnocení poroty jednoznačně nejlepší, společně s Leošem Marešem (47), herečka Jitka Schneiderová (51). Spolu s partnerem Markem Dědíkem (41) jim to i nejvíc slušelo, i když je moderátor Marek Eben (66) přirovnal kvůli barvě jejich kostýmů k pářícím se lososům. Jitka si tanec neskutečně užívala.

"Ale Leoš také tančí výborně. Pořádně to rozkroutil," smáli se Jitka a Marek. "Mám Marka a on je skvělý profík, nějak to do mě narval a dobře se mi tančilo. Měla jsme trému, ale pak jsem si řekla, že není zbytí a je potřeba si to jenom užít. Vlastně ani nevím, co tam bylo vidět, musíme se na to podívat ze záznamu," řekla nám Jitka.

Zajímalo nás, co na ni říká její tanečník. Bylo těžké Jitku něco naučit, anebo jí to šlo samo od sebe? "Byla to samozřejmě práce. Samba je jeden z nejtěžších tanců, byli jsme rádi, že jsme si ho užili a hlavně, že už ho máme za sebou," svěřil.

Tím, že se pustila do StarDance, udělala Jitka trochu čáru přes rozpočet divadlu Broadway, kde spolu s Terezou Kostkovou (47), která show moderuje, alternují roli v muzikálu Mýdlový princ. "Musím okamžitě zavolat Ivaně Jirešové (47), která za nás zaskočila, jak odpremiérovala naši roli. Ale pro mne je to fakt lepší tady, protože je to úplně nové a divadlo znám. Je to adrenalin a neuvěřitelná koncentrace předvést za minutu a půl to, na čem jsme dělali dva měsíce. Je to fakt hukot. A Ivaně děkuju," poslala pozdrav Jirešové Schneiderová.

Většina soutěžících při tréninku hubne, u tohoto tanečního páru to ale bylo jinak. Jitka byla ostatně dost štíhlá již předtím. "U mne dochází k jakémusi zpevnění, ale docela jsem se rozjedla. Tak uvidíme, co bude dál," krčila rameny. "My jsme sice na pohyb zvyklí, ale musím se přiznat, že já jsem zhubnul. Během těch dvou měsíců, co se s Jitkou proháním na parketě, mám dole několik kilo," dodal tanečník Schneiderové Dědík.

Reklama

Další články

Načítám