Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V rodině Terezy Kostkové (47) si prý na narozeninové oslavy moc nepotrpí. My se ale přesto nachomýtli aspoň k rodinnému posezení, kdy krásná herečka slavila spolu s manželem Petrem Kracikem a synem Toníčkem. Vyrazili si na večeři, nechyběla ani kytice a místo dortu, kvůli linii, jen zákusek s prskavkou.

"Je to spíš náhodná oslava, já nikdy nekulaté narozeniny neslavila, ale letos mi to vyšlo dokonce třikrát, z toho dvakrát na představení muzikálu Mýdlový princ. Loni jsem neslavila vůbec, předloni mi přáli na akci, kde jsem moderovala. V plánu mám slavit právě až čtyřicetiny, ale to už bude úplně bez médií," řekla nám herečka.

"Stárnutí mi nevadí. Zatím bych nešla o žádný rok zpátky," míní Tereza, která nedostala ani žádné velké dary. "Petr mi přinesl sedmikrásky v květináči. Máme velkou terasu a každý rok ji obohatí mojí narozeninovou květinou. Ty v květináči mám radši než řezané," svěřila.

A proč se doma u Terezy moc neslaví? "Je nás opravdu hodně, nedělali bychom nic jiného. I tak má každý rok někdo kulatiny anebo půlkulatiny a sfoukne se to dohromady. A já si počkám na ty čtyřicetiny, které budou ve velkém s mojí rodinou a přáteli. Dvě stě lidí to nebude, ale 199 snad dohromady dáme," smála se Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám