Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kostková (47) byla jedním ze členů delegace na tiskové konferenci Letních shakespearovských slavností. Zahraje si ve slovenské verzi Hamleta. Na akci herečka, která oblékla fialové šaty na tělo, v nichž vypadala výborně, dorazila po boku manžela Jakuba Nvoty, jenž pro změnu režíroval komedii Jak se vám líbí.

„Mám velkou radost, že po roce od premiéry přivážíme slovenskou inscenaci Hamleta, kde já jsem čestným českým hostem, jediná hrající v češtině. To představení režíroval český režisér Pavel Khek, a to je jediná účast nás Čechů a velmi milé pozvání od slovenských kolegů,“ řekla Super.cz Tereza, která se objeví v roli Gertrudy, matky Hamleta.

„Jsem ráda, je to krásná postava. Ta role obsahuje téma matky, mateřství, lásky, zrady, stárnutí ženy... Jsem tomu věkově blízko a velmi mě to baví,“ svěřila se herečka.

Přestože bude hrát divadlo, léto považuje za volné a těší na rodinnou dovolenou. „Máme v hledáčku i moře. Syn Toník s námi pořád jezdí, zatím mě ani nenapadlo, že bychom spolu nejeli na dovču. Má i svá volna, ale jedeme i společně,“ dodala Kostková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám