Hlavní obsah
Článek

Nejen s přízní svých fanoušků se musí známé tváře potýkat. Pohodový život Terezy Kerndlové (37), která část roku tráví ve svém domě ve Španělsku, mnohé nenechá spát. Zpěvačka v posledních dnech řešila zprávy zpochybňující nejen hodnotu nemovitosti, kterou s manželem pořídila, ale i její umělecké kvality.

Zpěvačka však nepříjemné zprávy, které donutily dokonce i jejího muže k veřejnému vyjádření, už hodila za hlavu. „O Tereze píší, že je neúspěšná zpěvačka. Předposlední skladba mé ženy (Ve Frontě Na Sny) má na Youtube přes 20 milionů zhlédnutí a skoro dva miliony stažení na hudební streamovací platformě,“ nechal se slyšet René Mayer.

Tereza se však na velkou většinu svých fandů může spolehnout. Sociální sítě jí zaplavily desítky pozitivních zpráv. „Netrapte se tím. Je to Váš život,“ napsal jí jeden z fanoušků. „Pomluvy vymýšlí závistivci, šíří je blbci a věří jim idioti,“ přidal se další.

„Na pomluvy nedejte Terezko, je to jen čistá zášť a závist - naše Česká disciplína! Hraju Vás na akcích a vím, jak Vás mají lidi rádi,“ stálo v další zprávě. Zpěvačka své fanoušky na oplátku potěšila novou smyslnou fotkou, na které dala na odiv své dokonalé tělo a spokojený úsměv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám