Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před nedávnem oslavili Tereza Kerndlová (37) a její manžel René sedm let od svatby. „Před pár dny jsme měli výročí svatební oslavy, kterou jsme tehdy pořádali na Moravě a 8. 8. bylo výročí samotné svatby, kterou jsme měli ve Vegas,“ vzpomínala na kouzelné okamžiky zpěvačka, která oblékla sněhobílou róbu, připomínající svatební šaty.

V ní Tereza splnila dress code na desátých narozeninách kliniky estetické chirurgie, kam čas od času dochází. „Bílá je pro mě symbolem čistoty. Sama ji ráda nosím," prozradila.

Výročí svatby si zpěvačka a její manžel nemusí připomínat, neboť romantiku prožívají každý den. „Je to na tom krásném, vyrovnaném a dokonalém vztahu to nejlepší, že si to nemusíme připomínat. Neslavíme to a neřešíme to, je to pro mě symbolické. Každý rok mi ale v ten den volá babička, která to hodně prožívá,“ říká Tereza.

Na oslavu výročí si bývalá moderátorka hudební soutěže The Voice příliš nepotrpí, dovedla by si ale představit zopakovat manželský slib. „Klidně bychom obnovení sňatku po deseti letech udělali. Lidi to dělají a já myslím, že je to fajn. Až to bude významnější výročí, tak to možná uděláme,“ říká Tereza.

Terezka by druhé veselky využila k tomu, aby oblékla zase zcela jiné šaty. „Určitě bych chtěla jednodušší šaty. Tenkrát jsem měla velmi výraznou španělskou krajku a tentokrát bych volila minimalismus,“ říká Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám