Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kerndlová (37) se po návratu ze Španělska, kde kvůli pandemii strávila i se svým manželem Reném více než čtvrt roku, rozhodla v Česku podstoupit test na covid-19.

Přestože se ihned po příletu šťastně shledala s rodiči, obavy z nákazy přetrvávaly a setkání raději probíhalo v roušce a bez fyzického kontaktu. Hned další den se ale zpěvačka nechala na koronavirus otestovat, aby měla jistotu, že své nejbližší nenakazí, a také aby je mohla po několika měsících vřele obejmout.

„Tak výsledky na covid-19 s mým mužem už známe... Teď čekáme, co dál... Díky všem, kteří nám drželi palce! Strach jsme neměli o sebe, ale o mé rodiče, i když jsme dodrželi všechna bezpečnostní opatření, abychom je nenakazili. Teď se můžeme konečně obejmout... Jsou negativní,“ raduje se Tereza, která se o záběry z nemocnice podělila na svém instagramovém profilu.

Nyní si může brunetka s tatínkem Laďou Kerndlem a maminkou Miladou konečně vynahradit veškerý čas, který trávili v odloučení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám