Hlavní obsah
Článek

Se zlou se u části svých instagramových fanoušků potázala zpěvačka Tereza Kerndlová (37). Na sociální síti totiž postovala fotografii, kde má na sobě titěrné kalhotky od bikin, svetřík a na tváři roušku, přesněji respirátor. Vytkli jí snad všechno na světě.

"Někde jsem četla, že riskuju... Ne, neriskuju! Koronavirus tady u nás v Marbelle není, ale i tak chci chránit sebe i své okolí, proto jsem si nechala poslat z Anglie respirátor! Jelikož jsou zrušeny všechny akce, prodloužila jsem pobyt do 31. 3. PS: Zdravím vás všechny... dávejte na sebe pozor! Vaše T.," napsala k fotografii.

Negativních reakcí bylo opravdu hodně. "Nelze komentovat.... Fakt vůči "onko" rodičům toto vám připadá vhodně a vtipné?," zněla jedna z nich, jelikož v České republice mají rodiny s dětmi nemocnými rakovinou problém respirátory, které jejich potomci s drastickou léčbou oslabenou imunitou nutně potřebují, sehnat.  Nebyla jediná. "Tak jako kdyby jste je poslala někam do nemocnice, nebo dětem, ale tohle je kapánek mimo," ozvala se další dáma.

Ani pánové nezůstali pozadu a místo toho, aby ocenili její sexy křivky, pohoršují se. "Když si mám přečíst srdcervoucí komentář o koronaviru, tak to vypadá, u vyzývavé fotky v prádle přinejmenším nevkusně a hloupě. I totálně blbej a slepej pozná, že tu nejde o koronavirus, ale o to, za každou cenu ukázat jak sexy seš. Jako chlap nemám nic proti, ale zase všeho s mírou," napsal Tereze fanoušek.

Na vzkazy tohoto typu se sice zpěvačka zpočátku snažila odpovídat a vysvětlovat, ale marně, i když pár diskutujících se jí zastalo a fotce putovalo také dost oceňujícíh srdíček.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám