Hlavní obsah
Článek

Sychravé počasí v Česku omrzelo i sexy zpěvačku, která nyní chytá bronz na nejromantičtějším ostrově Řecka. Tereza Kerndlová (37) se nachází na Santorini, kam ji vzal manžel René. Bylo to  překvapení k narozeninám.

A nebyla by to Tereza, aby se s fanoušky nepodělila o nějaké zážitky skrze sociální sítě. Největší ovace dostává za snímky v plavkách, a tak dobře ví, čím své fanoušky stoprocentně rozproudí. Na svůj instagramový profil přidala hned několik fotek v bikinách a samozřejmě, že víc než monumentální výhled na okolí a moře zajímala fanoušky zpěvaččina spoře oděná figura.

„Čím dál tím krásnější, zraješ jako víno,“ pochválil Terezu v komentáři jistý muž. „Sexy provokatérka,“ zalichotil další.

Kromě opalování, cachtání v bazénu a ochutnávání dobrot z tamní gastronomie mají manželé čas na romantické procházky a poznávání historické vesničky, kde jsou ubytování. Sexy brunetka si nemůže vynachválit, že zvolili termín dovolené mimo hlavní sezónu, a tak se v úzkých řeckých uličkách nemusí mačkat mezi davy turistů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám