Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny se vrátila z dovolené ve španělské Marbelle, kde oslavila dvaatřicáté narozeniny, a dnes slaví znovu, tentokrát jmeniny. Dárek od manžela Reného Mayera dostala Tereza Kerndlová (37) hned ráno. A fotka, kterou si s pugétem udělala, je zase dárkem pro její fanoušky. „Zahalená jen květinami,“ napsala krásná zpěvačka a připojila gratulaci všem jmenovkyním.

Volno skončilo a Tereza je opět v plné práci. První společenská akce, kam po návratu ze zahraničí zavítala, byla na pozvání charitativní organizace Smiling Crocodile, která podporuje děti s těžkým kombinovaným a sluchovým postižením u nás i v rozvojových zemích. „Všichni bychom měli pomáhat, a to na správných, smysluplných a ověřených místech,“ vyzývá k dobročinnosti Tereza, jež nebyla jedinou známou tváří, která organizaci při představení projektu nové školy a dětského hospicu podpořila. Akci moderovala Zora Hejdová, která se zde potkala s bývalou kolegyní, z Novy odejitou Hanou Mašlíkovou, nechyběl ambasador organizace Milan Peroutka nebo zpěvačky Leona Machálková a Michaela Gemrotová.

Na zmíněnou dovolenou Tereza odcestovala krátce poté, co fanouškům na sociální síti svěřila, že čelila vážným zdravotním potížím. „Jsem po operaci z důvodu pozitivního nálezu na děložním čípku. Už je to několik týdnů zpět, kdy běžná prohlídka ukázala, že se dějou určité změny. Následně jsem si prošla dalším vyšetřením a především biopsií, abych pak po dlouhých čtrnácti dnech v telefonu slyšela negativní zprávu, kterou jsem si, nejen já, nechtěla v době čekání na výsledky připustit,“ svěřila tehdy a poděkovala všem svým blízkým, kteří ji v těžké zdravotní situaci podrželi.

I z toho důvodu, že oba Terezini rodiče bojovali s rakovinou, zpěvačka ví, jak je zdraví křehké a že nejde o samozřejmost. Proto když je to v jejích silách, ráda pomůže a podpoří organizace, které pomáhají potřebným.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

It’s My Birthday! #JsemZasORokStarsi

Příspěvek sdílený Tereza Kerndlova (@terezakerndlova), Říj 6, 2018 v 1:22 PDT

Do dvaatřicítky se Tereza vrhla po zádech...

Krátce po narozeninách oslavila i svátek a pochlubila se dárkem od manžela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám