Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je jednou z nejkrásnějších českých zpěvaček a možná jednou z nejpůvabnějších známých osobnosti u nás vůbec. Je tedy s podivem, že Tereza Kerndlová (37) vůbec řeší nějaké fyzické nedostatky. Někoho možná ještě víc překvapí, že zpěvačku trápí vrásky.

„Jsem pro to, aby člověk chodil včas. Podle mě je důležitá prevence, aby člověk nepřišel s hlubokými vráskami,” popisuje svůj zodpovědný přístup Tereza, která se snaží udržovat stále svěží. Během zpívání hodně hýbu čelem, a tak se mi objevuje vráska na čele a jemné nosoretní vrásky. Proto jsem se rozhodla jít na jemné ošetření laserem, které je bez jakýchkoli vpichů a použití skalpelu,” říká zpěvačka.

A jak se tedy hodlá zpěvačka zbavit nedokonalostí pleti, když ještě nechce spoléhat na botox? „Tereza bude podstupovat preventivní zákrok prohřívání laserem, abychom stimulovali tvorbu kolagenu a zabránili vzniku mimických vrásek. Zároveň budeme intenzivním prohříváním eliminovat červené žilky v obličeji,” popsala nám zákrok lékařka kliniky Yes Visage MUDr. Tereza Gabryšová.

Vzhledem k tomu, že Kerndlová podstoupila neinvazivní zákrok, mohla po ošetření vyrazit klidně na vystoupení. „Po odstranění žilek by mohlo v místě ošetření dojít k zarudnutí, případně by se mohla objevit malá modřinka. Vše se ale dá zakrýt make-upem, tak by ji to nemělo omezovat,” říká Gabryšová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám