Hlavní obsah
Článek

Jen pár dní po dovolené, kterou s manželem Reném strávila v jejich oblíbeném španělském letovisku Marbella, jsme potkali zpěvačku Terezu Kerndlovou (37) stále ještě krásně opálenou. "Bylo krásně, jen dva dny nám trochu pršelo. Cestování zbožňuju, dovolené jsou skvělé na dobíjení baterek, jen jsem ještě nestihla ani všechno vybalit," řekla nám na představení nového likéru.

Na romantických dovolených s manželem už by ale mohli zapřemýšlet nad tím, zda není pomalu čas počít i potomka. "Tyhle podstatné věci v životě dost řešíme a plánujeme. Nenecháváme to náhodě a spontánní atmosféře. Máme ještě nějaké plány. Na jaře vydávám desku, kterou musím dodělat, dotáčíme videoklip a chtěla bych jet vlastní turné," vypočítala pracovní důvody, proč s miminkem ještě počkat.

Jsou tady ale ještě další. "Chceme se přestěhovat. V bytě, ve kterém jsme, bych asi nechtěla vychovávat dítě. V bytě, který máme u Flóry, jsme už skoro jedenáct let. Určitě bychom chtěli do něčeho většího. A pak to miminko určitě bude. Tyhle věci by si měl člověk rozmyslet, máme rádi připravené zázemí. Zatím to tak necítíme, ještě máme nějaké plány. Ale blíží se to. Bylo mi jednatřicet, tak ještě tři čtyři roky, ale možná to bude ještě dřív," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám