Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tereza Kerndlová (37) se vrací! Po šesti letech připravuje nové album. A bude vám z toho pořádně horko. Zpěvačka s dokonalým tělem natočila videoklip k prvnímu singlu k připravované desce s názvem Přibliž mě blíž. A k němu nafotila také sérii žhavých fotek.

Videoklip vznikal v Portugalsku, kde Tereza se svým týmem natáčela na nejžhavějších místech a v nejzajímavějších lokalitách. Vlastně se jedná o vůbec první Terezin videoklip realizovaný v zahraničí.

"Píseň vypráví o vztahu dvou lidí, kteří ztratili cíl a směr své budoucnosti. Jak však všichni víme, každá krize s sebou přináší vystřízlivění a v těsném závěsu za ním stesk a rozum. Když jde ale o skutečné pouto mezi dvěma partnery, přeci jen může mít vztah dobré vyhlídky," osvětluje Tereza děj klipu.

Nové album, již páté v pořadí, plánuje zpěvačka na jaro příštího roku. Pracovala na něm spolu s prověřeným autorem a producentem Chrisem Nealem (mj. Schody z nebe, Přísahám,Tepe srdce mý). Poslední album (Schody z nebe) vydala Tereza Kerndlová před šesti lety. Od té doby se podílela na mnoha projektech a pečlivě připravovala materiál na vlastní desku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám