Hlavní obsah
Článek

Má krásnou tvář, pěstěné vlasy a dokonalou figuru. Proč tedy Tereza Kerndlová (37) nezakotvila v modelingu a oslovilo ji zpívání?

Když jsme se zúčastnili zahájení dalšího ročníku Dívka České republiky, tak se tato otázka vyloženě nabízela. „Nikdy jsem na to neměla výšku. Jako úplně malá jsem chodila pár přehlídek, dokonce na jednom významném veletrhu. Potom se to u mě ubíralo směrem ke sportu, dabingu a hlavně muzice,” vysvětluje sto šedesát čtyři centimetrů vysoká Kerndlová, která si to před objektivem taky užívá. „I jako zpěvačku mě občas fotí. Asi bych si vyloženě nevybrala tuhle dráhu. Jsem šťastná za to, co mě v životě potkalo a co můžu dělat, hudba je krásné poslání,” říká Tereza Kerndlová.

Zpěvačka aktuálně usilovně pracuje na své dlouho očekávané sólové desce, která vyjde po více jak pětileté pauze. „Moc mi na tom záleží. Děláme na singlech, chceme vytvořit album, budeme točit klipy, moc se na to těším,” říká zpěvačka. Tereza se také vrátila k dabingu, kterému se věnovala dřív. „V kinech běží nová pohádka Pes rocku, kde jsem namluvila lišku Darmu. To byla pro mě milá činnost, tak bylo fajn se přesunout k dávným zkušenostem,” říká spokojená Tereza Kerndlová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám