Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Půvabná tanečnice Terezy Kerndlové (37) a také sestra moderátorky Kateřiny Kristelové (44) Adéla Bučková už je maminkou. Porod provázely těžké komplikace, ale naštěstí vše dobře dopadlo a Adéla má doma zdravého syna Timothyho. Ten se narodil předčasně, Adéla rodila v sedmém měsíci těhotenství.

Celé těhotenství prý měla ukázkové, o to víc nečekané komplikace byly. "Byl to velký šok. Celé těhotenství jsem se cítila hrozně dobře, bříško bylo malé, aktivně jsem trošku i tancovala, hýbala jsem se. Bohužel jsem v sobě měla infekci, praskla mi voda a musel se předčasně vyvolat porod," řekla Super.cz Adéla.

"Bylo to hodně těžký, museli jsme Timíka nechat v porodnici a každý den jsem za ním dojížděla s mlíčkem. Měsíc jsme museli počkat, než jsme si ho mohli odvézt domů," řekla.

Nyní už je v pořádku ona i miminko a celá rodina je doma. "Jsme šťastní, vše je v pořádku. Timík je velký bojovník, i doktoři ho chválí. Už ho mám doma a všichni tři si to užíváme, je to fajn," říká Adéla, která se chce už brzy vrátit k tanci.

Postavu už na to má perfektní. "Hýbala jsem se celé těhotenství, přibrala jsem minimálně, šlo to rychle dolů, den po porodu jsem byla na své váze," usmívá se. "Strašně se těším, tancování je můj život, už doma trošku tančím, brzy už bych se chtěla vrátit na vystoupení s Terezou a také k tanci v mojí taneční škole. Jsme jako taneční skupina mistři ČR a vicemistři Evropy. Už týden po porodu jsem jela za svým týmem na soutěž, abych je podpořila," dodala Bučková na grill párty v Top hotelu.

Reklama

Další články

Načítám