Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Včera jsme vás informovali, že Tereza Kadeřábková (33) se 30. července stala dvojnásobnou maminkou. Bývalá královna krásy přivedla na svět druhou dcerku, která dostala netradiční jméno Elva. V Česku je to teprve druhá nositelka tohoto jména a tak měli rodiče zjevně potřebu svůj výběr zdůvodnit.

„Vím, že pro někoho je jméno Elva nezvyklé a moc si proto vážím Vašich hezkých komentářů. Elva je skandinávského původu, je to tedy jméno cizí, nicméně pro mě byla priorita, aby se česky četlo, a aby česky znělo. Poprvé jsem ho slyšela tři roky zpátky, kdy jsem si říkala, že jestli jednou budeme mít ještě holčičku, tak se bude jmenovat Elva," svěřila se modelka, která má již druhou dcerku se svým mužem, fotbalistou Pavlem Kadeřábkem.

„Není to tedy žádný náš výmysl, je to jméno, které existuje a je mi naprosto jasné, že se nebude líbit všem. Každý jsme jiný a každému z nás se líbí něco jiného. Navíc jméno není to, co určuje jeho charakter. Nicméně nám se jméno Elva líbí. Je to jako lvice Elva. A minimálně hlas jako lvice naše Elva má,“ zdůvodňovala svůj výběr držitelka titulu Česká Miss 2012, která zjevně cítila slovní spojitost s lvicí Elsou, hrdinkou knihy spisovatelky Joy Adamsonové.

Při komentáři k nově zveřejněné fotce s dcerou a manželem Tereza uvedla: „Děkujeme také za krásné gratulace. Jsme nejšťastnější, že si Elvinka vybrala právě nás a vstoupila nám do života,“ naspala Tereza Kadeřábková.

Reklama

Další články

Načítám