Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásnou novinkou se před pár dny pochlubila bývalá královna krásy. Tereza Kadeřábková (33), za svobodna Chlebovská, čeká druhé dítě. Držitelka titulu Česká Miss 2012 si požehnaný stav náležitě usmívá a v 6. měsíci těhotenství už se může chlubit krásným bříškem.

To nyní hrdě vystavila na odiv. „Těhotenská móda, aneb tolik jarních šatiček jsem si koupila a kvůli současné situaci je neunosím, protože, co si budeme... Doma takhle běžně nechodím a do lesa dávám přednost taky radši teplákům nebo legínám,“ svěřila se Tereza u fotky, na které pózuje v modelu se zvířecím vzorem a drží si bříško.

Přestože už je u ní těhotenství nepřehlédnutelné, má Kadeřábková stále krásnou figuru. S manželem, fotbalistou Pavlem Kadeřábkem, už také ví, zda čeká další holčičku, nebo chlapečka.

Tím se zatím modelka nechce pochlubit. Jejich prvorozená dcera Ema se ale těší na příchod sourozence tak jako tak a pohlaví vůbec neřeší.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám