Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vyhlášení ankety Fotbalista roku je společenskou událostí, na kterou se naši nejlepší fotbalisté pokaždé hodí do gala a fanoušci je tak mají možnost vidět jinak než v propocených dresech.

Fanynky se tak mají jistě na co dívat, na své si však přijdou i pánové, kteří mohou obdivovat půvabné protějšky našich fotbalistů. A že si naši čutálisté umějí vybrat! V Divadle na Vinohradech se to krásnými drahými polovičkami jen hemžilo.

Své půvaby v odvážných šatech s výstřihem předvedla například manželka druhého nejlepšího fotbalisty uplynulého roku Pavla Kadeřábka. Není divu, že Tereza Kadeřábková (33), která se ještě pod dívčím příjmením Chlebovská stala roku 2012 Českou Miss, hrála mezi atraktivními protějšky prim.

Vedle Fotbalisty roku Tomáše Vaclíka se zase hrdě nesla jeho manželka Martina.

Sličné dámy měli po svém boku i další fotbalisté - sparťanský navrátilec Bořek Dočkal, talentovaný slávista Alex Král i jeho sešívaný kolega a třetí nejlepší fotbalista roku Tomáš Souček, útočník anglického Burnley Matěj Vydra, sparťan Martin Frýdek, snajpr AS Řím Patrik Schick, stoper Basileje Marek Suchý či strážce branky francouzského Rennes Tomáš Koubek.

Která drahá polovička je podle vás nejhezčí? Hlasujte v anketě.

Který fotbalista má podle vás nejhezčí drahou polovičku?
Pavel Kadeřábek
17,8 %
Tomáš Vaclík
2,8 %
Matěj Vydra
49,4 %
Alex Král
2,2 %
Bořek Dočkal
3,5 %
Patrik Schick
8,9 %
Tomáš Souček
5 %
Marek Suchý
1,9 %
Martin Frýdek
2,6 %
Tomáš Koubek
5,9 %
Celkem hlasovalo 1554 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám