Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a vítězka mezinárodní soutěže Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34) se brzy stane dvojnásobnou maminkou. Krásce už doma dělá radost prvorozená holčička Lili, kterou přivedla na svět na jaře 2019. Nyní se těší na chlapečka a je to poznat i na jejím rostoucím bříšku.

Nastávající maminka se totiž nyní pochlubila fotkou, na které srovnala to, jak vypadala při prvním těhotenství a jak vypadá nyní. „U Lili jsem měla čas si dát hezké spodní prádlo, kalhoty, vyfotit X fotek ze všech úhlů. Jsem hezky opálená s malým vysportovaným pupíčkem, + 2 kg,“ napsala k první fotografii modelka.

„U Ferdíka jsem měla jeden krátký pokus, protože Lili byla pracovně indisponována a potřebovala asistentku,“ pokračovala Tereza, která nenarozenému synovi prozatím říká Ferdinand.

„Rychlostí blesku jsem udělala jednu vzpomínkovou fotku. Na sebe jsem si rychle vzala něco, co bylo po ruce, tzn. pohodlnou 'podprdu' a spodek od pyžama, z něhož mi vylézají bombarďáky, které jako jediné teď obleču. O mé bílé barvě kůže ani nemluvím. Ale zase na druhou stranu za dob Marie Antoinetty bych byla za hvězdu, + 4 kg,“ napsala k druhému snímku, kde má viditelně větší a špičatější bříško.

„Zajímalo by mě, jestli ten jiný tvar pupku je vážně z povoleného svalstva, nebo jsou chlapečci takoví ‚špičatí‘ normálně,“ ptala se se smíchem fanoušků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám