Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S nastávajícími maminkami se roztrhnul pytel. Poté, co požehnaný stav oznámily modelka Veronika Kašáková (34), moderátorka Martina Gavriely (45) nebo zpěvačka Verony Veronika Stýblová, už déle nemohla tutlat své těhotenství ani Tereza Fajksová (34).

Nejkrásnější dívka planety z roku 2012 se pochlubila rodinnou fotkou s partnerem Lubošem a jejich dcerkou Lilien. Fanoušci se okamžitě začali dohadovat, zda není na cestě další člen rodiny. Krásná Tereza měla pod červenou halenkou na fotce totiž trochu vyklenuté bříško.

Radostnou novinku se tak nechtělo Fajksové dále tajit. „Vidím, že to vzhledem k mým proporcím už tajit nadále nejde, takže oficiálně: čekáme dalšího malého umpalumpu,“ pochlubila se blondýnka na sociální síti a přidala snímek s rostoucím bříškem.

„Období zvracení, až 20x denně, a nechutenství je naštěstí už za mnou, takže můžu zase začít fungovat. Jediné, co si ze srdce přejeme, je, aby tu byl mrňousek s námi ve zdraví,“ svěřila modelka. Dceru Fajksová přivedla na svět loni v březnu.

Reklama

Další články

Načítám