Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už se připravuje na příchod svého prvního potomka. Tereza Fajksová (34) s přítelem Lubošem co nevidět přivítá na svět dceru. Modelka, která v roce 2012 získala titul Miss Earth a stala se nejkrásnější dívkou planety, vypadá v pokročilém stádiu těhotenství skvěle.

Od prvních měsíců zápasí s těhotenskými chutěmi a v poslední době prý nemá skoro žádné. Nahoře má tak pouhých 8 kilogramů a roste jí vlastně pouze bříško. Přestože má Tereza už jen pár týdnů do porodu, pro místo, kde přivede svou dceru na svět, se zatím nerozhodla. Musí se ale připravovat na alternativu, že bude rodit císařským řezem.

Miminko se obrátilo zadečkem napřed, a přestože se snaží modelka pro jeho otočení zkoušet nejrůznější cviky, stále se nedaří. „Zadečkem napřed rodit nechci, takže budeme muset gymnastičit dál a kdyžtak si dáme ten známý cukrářský výrobek “císařský řez” ale to se mi fakt nechce,“ prozradila Tereza a pochlubila se snímky svého rostoucího bříška, ke kterému její partner často promlouvá.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám