Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední týdny těhotenství přináší modelce Tereze Fajksové (34) čím dál víc trápení. Nejprve si postěžovala na nechutenství a tvrdnutí břicha a teď se k tomu přidaly i problémy s kyčlemi.

„Seznamte se s panem pupíkem. Stále máme +5 kg a za 2 dny začínáme 8. měsíc. Prďolík jeden den kope, jak kdybych mu tam šoupla 2 litry coly říznuté extází a druhý den o něm vůbec nevím,“ svěřila se vítězka soutěže Miss Earth 2012 a pokračovala: „Momentálně máme období kyčelní aneb opravdu každé ráno vím, že je mám. Vstávání připomíná scénku z filmu Četník a mimozemšťané, když je polijete vodou. Vydávám podobné zvuky a pohyby jsou také přesné. Ale olej fakt pít nebudu.“

Zdravotní nepříjemnosti nejsou ale to jediné, co ve svém požehnaném stavu modelka řeší. S partnerem Lubošem, s nímž prvního potomka čeká, se totiž nemůže shodnout na jméně. „Můj pan muž za mnou chodí a přemlouvá mě na jiné jméno, než jsme dali na začátku. Protože se mu prostě zalíbilo. Ale já se nedám,“ vtipkovala Tereza na svém instagramovém účtu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám