Hlavní obsah
Článek

S modelkou Terezou Fajksovou (34) jsme se setkali na Psím dnu Prahy 13, který přišla podpořit, protože se snaží pomáhat opuštěným pejskům. S jedním takovým absolvovala i módní přehlídku a zálibně si prohlížela jeden z pohárů ze soutěží, které se tady pořádaly. Sama sice v roce 2012 získala na Filipínách titul Miss Earth, ale trofej už nemá.

"Tenkrát jsem dostala takovou skleněnou sošku, která se mi vzápětí asi po dvou dnech rozbila, protože byly velké oslavy s alkoholem a sklo to nevydrželo. Takže mám jenom šerpu, protože korunku za osm miliónů jsem musela odevzdat," nezbylo jí z vítězství prakticky nic kromě vzpomínek.

Tereza absolvovala soutěží krásy poměrně dost. Kromě České Miss, odkud byla na Miss Earth vyslána, například Miss Tourism Queen of the Year International v čínském Šan-tungu, kde se umístila jako druhá vicemiss z 85 dívek a ještě získala podtitul Miss body beautiful, anebo mezinárodní soutěž krásy Miss Bikini International, kde se probojovala do Top 24.

Dnes už je účast v soutěžích minulostí, ale Tereza se na ně přesto podívá aspoň jako porotkyně. "Jsem do porot zvána, naposledy jsem byla jako porotkyně na Miss Kosovo a teď odjíždím do Káhiry, kde budu v porotě Miss World Egypt. Už to mám bez toho stresu, ale složité je i být na té druhé straně," míní modelka.

Strach z cesty do Egypta nemá, i když nepojede do uzavřeného resortu, ale přímo do hlavního města. "To by se člověk musel děsit všeho. Třeba tři dny po tom, co jsem se vrátila z Izraele, tak tam někdo střílel a byli tam čtyři mrtví. Nesmíte nad tím přemýšlet, to bychom se nepodívali vůbec nikam. A teď se těším, že konečně uvidím pyramidy," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám