Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Tereza Fajksová (34) dorazila na Ples jako Brno bez svého partnera Luboše Gregora, tak to vyvolalo vlnu zájmu a okamžitě se začalo spekulovat o tom, že se její devítiletý vztah rozpadl.

Zvěsti o rozchodu přiživila ještě sama Miss Earth 2012, když se při pózování s kolegyněmi Gábinou Laškovou a Gabrielou Frankovou nechala slyšet: „A takhle to vypadá, když holka dostane kopačky. Dámská jízda.”

Následně pak musela modelka vysvětlovat, jak to vlastně s ní a přítelem ve skutečnosti je. „Ale ne, to byl jen hoax a vtip na základě jednoho headlinu v novinách, kde psali, že jsem dostala kopačky, jelikož jsem šla na ples sama,” uvedla na pravou míru Fajksová, která následně vysvětlila, že její přítel měl v den konání plesu zápas a nemohl se největší plesové akce pořádané v moravské metropoli zúčastnit.

O svatbě Fajksové a Gregora více mluví lidé v jejich okolí než oni dva samotní. Dřív než dojde k veselce, tak si prý pořídí vlastního potomka. „My preferujeme miminko před svatbou. Takže dřív než svatba bude malá prďolka. Ale to až nejdřív za rok," řekla Tereza Fajksová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám