Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejsou to ani tři neděle, co Tereza Fajksová (34) na Filipínách prožila nepříjemné požahání medúzou. Její paže nevypadala vůbec dobře. Proto nás překvapilo, když jsme ji na finále České Miss viděli s odhalenýma rukama.

"Měla jsem štěstí, že mne medúza popálila jenom málo, i když mě všichni strašili, že mi po tom stopy zůstanou. Ale vypadá to docela v pohodě. Ještě to vylepšilo i opálení a zdá se, že jizva tam nezůstane, i když jich mám i tak požehnaně," řekla nám Tereza a ještě nám pár jizviček ukázala, například od ramene, kde má šest šroubů, po zranění z volejbalu, anebo na hlavě od staršího bratra.

Ale jak si vlastně poradila s popáleninou od medúzy, kterou se radí počůrat? "Místní mi samozřejmě řekli, ať si to počůrám, ale řekla jsem si, že si my Evropanky na ruce nečůráme, tak mi na to dali ocet. Jak říkám, pálilo to, ale přežila jsem, žádná amputace nebyla," smála se modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám