Hlavní obsah
Článek

Letošní ročník veletrhu Styl a Kabo byl opět plný krásných dívek a svalnatých mužů. Přehlídka večerních rób zaujala rafinovaností střihů i zářivými barvami. Diváci v hledišti se v myslích snadno mohli přenést na červené koberce filmových festivalů i nejluxusnější večírky světových celebrit, kde jsou tyto šaty nejčastěji k vidění. Nechyběly ani známé České Miss, mezi kterými poutala pozornost hlavně Miss Earth 2012 Tereza Fajksová (34).

Někdejší nejkrásnější dívka planety patří již pomalu k inventáři brněnského módního veletrhu. V zákulisí by měla tedy být jako doma, a proto je s podivem, že si během předvádění málem způsobila újmu na zdraví. Modelku překvapila mlha, která se na konci přehlídky vypouštěla na molo.

„Najednou jsem si neviděla na špičku nosu a to jsem šla zrovna po schodech, které vedou na přehlídkové molo. Zachytila jsem se tam jakéhosi muže, který stál zrovna vedle, drapla jsem ho za vlasy, no člověk se chytá všeho, co je po ruce,“ popsala se smíchem nehodu Fajksová a jedním dechem s úlevou v hlase dodala: „Ale diváci, doufám, nic nepoznali, na molo jsem už vyšla jako dáma.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám