Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už když bylo Tereze Fajksové (34) deset let, tak začala snít o svém svatebním dnu. Za ta léta si představu o dnu D vybrousila k dokonalosti. Držitelka titulu Miss Earth by měla ráda vesnickou svatbu na ranči v přírodě.

Přestože má Fajksová coby patronka soutěže nevěst vše s touto problematikou perfektně nacvičené, tak k vysněné veselce rozhodně nedojde letos, ani příští rok. Nejkrásnější žena planety Země pro rok 2012 ale nestane před oltářem dříve než za tři roky. Její přítel Luboš má zakázáno ji před jejími osmadvacátými narozeninami požádat o ruku. „Řekla jsem mu, že se chci vdávat ve svých osmadvaceti letech. Pokud by mě požádal dřív, tak ho pošlu někam ke kytičkám.

Uvidíme, jak mě překvapí na mé dvacáté osmé narozeniny,” říká Tereza, která se stala s Anetou Vignerovou pro letošní rok patronkou soutěže Souboj nevěst.

„Nechám to na něm. Řekla jsem mu, ať je flexibilní, ale ať se zároveň hodně snaží. Chci být překvapená, už jsem si to nacvičila,” nechala se slyšet Fajksová a z fleku nám předvedla svůj nacvičený výraz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám