Hlavní obsah
Článek

Misska, modelka a sportovní reportérka Tereza Chlebovská (33) před několika dny přivedla na svět dceru Emu.

Šťastným tatínkem roztomilé dcerky se stal fotbalista české reprezentace Pavel Kadeřábek. Jen pět dní po porodu se Tereza pochlubila fotkou svého bříška a snad nikdo by nepoznal, že štíhlá kráska teprve nedávno rodila. Modelka je známá tím, že ráda cvičí a sportuje, teď má však jako novopečená maminka úplně jiné starosti.

„Zvláštní, jak rychle se člověku dokáží změnit priority. Ještě před rokem bych nějaké kilo navíc řešila a snažila se dát zpátky do formy, a to možná co nejrychleji. Ale teď? Teď je to pro mě absolutně nepodstatná věc,“ napsala na sociální síti Tereza. Přesto má paradoxně postavu jako proutek.

„Někde jsem četla, že nejkrásnějším a nejodvážnějším rozhodnutím v životě člověka je mít dítě. Je to jako vytrhnout si srdce z hrudi a navždy ho nechat chodit vedle sebe. Brečím, jen když si ten citát čtu, protože není větší pravdy. Spousta maminek si dělá fotku těsně před a po porodu, tak jsem ji udělala také. Pro mě to nejdůležitější na fotce je ale tam vlevo, v bříšku,“ měla jasno Chlebovská, která si novou maminkovskou roli nadmíru užívá.

Reklama

Další články

Načítám