Hlavní obsah
Článek

Česká Miss 2012 Tereza Chlebovská (33) se po pěti náročných pracovních týdnech v Turecku vrátila do České republiky.

„Po příjezdu do Turecka jsem zjistila, že tamní trh je pro velikost číslo třicet osm a čekala jsem tedy, že budu mít víc času prohlédnout si Istanbul,“ směje se Tereza a jedním dechem dodává: „Nakonec jsem za celých pět týdnů měla jen dva volné dny. V jeden den jsem měla třeba i dvě focení najednou, což znamenalo být v sedm hodin ráno připravená a fotit do osmnácti hodin. Následoval přesun na další lokaci a začali jsme nanovo – vlasy, make-up a focení do jedné hodiny v noci,“ komentuje Tereza svůj pobyt v turecké metropoli.

V Istanbulu si Terezu hodně oblíbili a velikost oblečení její štíhlé postavě uzpůsobili na míru. Většinou fotila katalogy, ale také kampaň na spodní prádlo a nafotila kampaň na čokoládu. Tu Tereza miluje nade vše, takže focení si s chutí užila. Byl o ni zájem i na nadcházející módní přehlídky, ale vzhledem k pracovním závazkům v České republice se musela s Tureckem rozloučit.

V těchto dnech Terezka odpočívá u rodičů, ale už brzy ji čeká natáčení pořadu VIP Prostřeno! společně s Terezou Fajksovou, Lindou Bartošovou a Jitkou Nováčkovou. Terka se také nemůže dočkat focení editorialu a módní přehlídky. Nejvíc se Tereza těší na finále České Miss 2013, které se koná v sobotu 23. března, a na akce s tím spojené.

„Práce v zahraničí byla rozhodně skvělá zkušenost. Mám už nabídky od dalších zahraničních modelingových agentur, ale zatím nechávám budoucnost otevřenou,“ komentuje Tereza svoje plány.

Reklama

Další články

Načítám