Hlavní obsah
Článek

Televizní show StarDance jde v sobotu do čtvrtého kola. Zatím se musel rozloučit jen herec Pavel Trávníček, který skončil ve druhém díle. První tři díly zamíchaly favority i mezi sázkaři. Podle bookmakerů Chance zůstávají největšími adepty na vítězství jedenácté řady StarDance stále herec Jan Cina (36) s kursem 2,10:1 a krasobruslař Tomáš Verner s 3:1.

Pohoršila si tenistka Andrea Sestini Hlaváčková (37), a naopak se zvýšily šance farářky Martiny Viktorie Kopecké. „Tenistka Andrea Sestini Hlaváčková patřila před začátkem prvního dílu dokonce mezi top 3 favoritky, nyní ale její kurz vzrostl z 9 až na 14:1. Na její místo se mezitím dostala farářka Martina Viktorie Kopecká, u které kurz klesl ze 7 na 4,50:1. Mezi největší adepty na vítězství stále patří dvojice Cina a Verner, přičemž na prvního jmenovaného jde u sázkové kanceláře zatím většina vkladů,“ informovala mluvčí Chance Markéta Světlíková.

Tereza Černochová na parketu StarDance

Mezi černé koně StarDance se ovšem zařadila zpěvačka Tereza Černochová (40), která od začátku nepatřila mezi favoritky, ba naopak. Byla spíše řazena mezi ty, kteří vypadnou v prvních soutěžních večerech. Její kurz se ale stále drží na hodnotě 18:1. Zpěvačka překvapuje svým úsilím, talentem, a u poroty sbírá vysoké body. Ty jí mohou pomoci v postupu a hodnocení diváků při hlasování.

Třetí večer se sice nevyřazovalo, ale body se udělovaly. Kvůli karanténě se nezúčastnil zpěvák Mirai Navrátil (31) ani herečka Simona Babčáková (51), jejichž kurzy také spíše stoupají a nyní se shodně ocitají na čísle 16:1.

Zdeněk Godla ve StarDance

A komu bookmakeři věří nejméně? Šance zatím nejvíce ztrácí Zdeněk Godla (48), u kterého počáteční kurz 18:1 z jara 2021 vzrostl před startem prvního kola na 25:1, aby dnes atakoval hranici 60:1. O dost poskočil také kurz na herečku Mariku Šoposkou (34), a to ze 7 na aktuálních 20:1. Kdo další půjde z kola ven, ukáže už sobotní kolo, které by už nemělo být zatíženo žádnou karanténou.

Reklama

Další články

Načítám