Hlavní obsah
Článek

V sobotu večer odstartovala už jedenáctá řada populární show StarDance. Hvězdní soutěžící a jejich tanečníci poprvé ukázali své umění na parketu před tradiční porotou ve složení Zdeněk Chlopčík, Tatiana Drexler, Richard Genzer a Jan Tománek.

Divákům se představili herečka Simona Babčáková (51) a Martin Prágr, farářka Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík, herec Zdeněk Godla (48) a Tereza Prucková, tenistka Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál, zpěvačka Tereza Černochová (40) a Dominik Vodička, herec Pavel Trávníček (73) a Veronika Lálová, krasobruslař Tomáš Verner a Kristýna Coufalová, herečka Marika Šoposká (34) a Robin Ondráček, herec Jan Cina (36) a Adriana Mašková a zpěvák Mirai Navrátil (31) s Lenkou Norou Návorkovou.

Všechny taneční páry už nakráčely na parket a moc jim to slušelo. Výhodou prvního kola je jistě to, že ani jeden z párů nevypadne, diváci tak všechny hvězdné soutěžící uvidí pod moderátorskou taktovkou Marka Ebena a Terezy Kostkové i příští týden. Jak jim to dnes sluší si prohlédněte v galerii.

Který pár StarDance se vám líbí nejvíc?
Simona Babčáková a Martin Prágr
3,6 %
Martina Viktorie Kopecká a Marek Dědík
39,8 %
Zdeněk Godla a Tereza Prucková
2,8 %
Andrea Sestini Hlaváčková a Michal Necpál
8,9 %
Tereza Černochová a Dominik Vodička
4,3 %
Pavel Trávníček a Veronika Lálová
3 %
Tomáš Verner a Kristýna Coufalová
7,3 %
Marika Šoposká a Robin Ondráček
12,3 %
Jan Cina a Adriana Mašková
13 %
Mirai Navrátil a Lenka Nora Návorková
5 %
Celkem hlasovalo 46252 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám