Hlavní obsah
Článek

Není třeba opakovat, že naše země a sousední Slovensko jsou líhní veleúspěšných modelek. Nebodují ale pouze dámy s konfekčními mírami, ale stále častěji se prosazují i XL modelky.

Česká kráska Barbora Bartáková dostává prestižní kampaně v Anglii, slovenská boubelka Kristy Kúdelová boduje zase v Itálii. V české kampani švédského módního řetězce září zase Natálie Debnarová.

„Stát se součástí této kampaně pro mě byla především výzva. Nemám míry dle běžných měřítek, navíc je mi téměř 35 let. Ovšem modelky plus size velikostí nyní více než kdykoliv předtím mají možnost se z jakési pomyslné škatulky těch, jež jsou uprostřed magazínu, dostat na jeho titulní stranu. Tleskám této iniciativě, proto jsem také na tuto spolupráci kývla a věřím, že díky tomu má moje práce smysl,“ řekla kráska Super.cz o kampani, která hájí rozdílnost těla.

Natálie není ve světě spodního prádla nováčkem, zářila v modelu Terezy Vu již na poslední edici Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku. V čem bylo pro ni poslední focení jiné?

„Zaprvé jsem šla s kůží na trh, protože poselství kampaně „Spodní prádlo pro lidi jako jsme ty i já“ nepřipouštěla retuš, jak jsme běžně z reklam zvyklí. Také se mě velmi hluboce dotkla celá myšlenka, jež není jen o tom vyfotit ženu plných tvarů, ale přidat k ni poselství reklamy na spodní prádlo, která zdůrazňuje krásu žen v různých životních etapách a v každodenním prostředí. To bylo silné pro celý náš pracovní tým. Tvořit něco, co nebude jen pěkná fotka či video, na které se hned druhý den zapomene.“

Možnost vybrat si svůj oblíbený kus spodního prádla a nafotit se s v něm s profesionální fotografkou Lucií Desmond neměla jen Natálie, ale v nových kouscích z krajky, hedvábí a moderních materiálů pózovala také zpěvačka Tereza Černochová (40).

„Myslím, že jsme se s Terezou vzájemně podporovaly. Tereza je bezprostřední, máme si vždy co říct, a tak fotky vznikly během pár minut bez velkých příprav. Nebyla chvíle, kdybychom se nesmály a myslím, ze si s námi fotografka pěkně užila,“ říká Natálie s úsměvem a jedním dechem dodává: „Jsem na Terezu ve výsledku pyšná. Nejenže božsky zpívá, skvěle vypadá, ale je to člověk s velkým srdcem.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám