Hlavní obsah
Článek

Žádná šeď a nuda! Na udílení cen Anděl se hvězdy pořádně vymódily. Nechaly doma usedlé obleky a jednoduché černé šaty a do Fora Karlín vyrazily v pořádně ulítlých modelech. Podívejte se na 7 celebrit, které opravdu přehlédnout nešlo!

Hudebník Jiří Burian alias Kapitán Demo měl hned několik nominací (žádnou neproměnil) a pořádně se na to vymódil. Opět vycpaný, aby působil jako tlouštík, se oblékl do hodně pestrého svršku. Nic jiného bychom od něj ani nečekali.

S turbanem na hlavě zase vyrazil parťák Kapitána Dema, partner Emmy Smetany (36) Jordan Haj. Ten byl také v roli, šlo o kostým rapera ProGrama.

Členové Monkey Business nezůstali pozadu. Za zdravotní sestru dorazil Roman Holý, za sochu svobody Tereza Černochová (40) a tyrkysový oblek s kloboukem oblékl Matěj Ruppert.

Zpěvačka Žofie Dařbujánová také nikdy nenudí. Stejně tak celá její kapela. Žofie na svoji ohnivou kštici jako bonus nasadila hodně podivnou kreaci.

Mikolas Josef (28) byl nominovaný na Objev roku, ale odešel s prázdnou. Na Anděly si vzal hodně pestrý oblek, ve kterém hrál ve svém posledním videoklipu. Nutno dodat, že tento model by v zahraničí jistě bodoval. Otázkou je, jak to vezmou Češi, kteří jsou často velmi konzervativní.

Kdo měl podle vás nejbláznivější kostým/ outfit?
Kapitán Demo
27,7 %
ProGram
8 %
Žofie Dařbujánová
7,6 %
Roman Holý
6,8 %
Tereza Černochová
5,3 %
Matěj Ruppert
4,5 %
Mikolas Josef
40,1 %
Celkem hlasovalo 264 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám