Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když jsme naposledy zpovídali Terezu Černochovou (40), tak jsme nemohli nezabrousit i na téma vztahů. Česká soulová zpěvačka vychovává jako matka samoživitelka dceru Lauru, a tak jsme se zajímali o to, jestli náhodou nějaký nový adept nezaplnil místo po biologickém otci holčičky.

Tereza ale nové vztahy nevyhledává: „Ač to na jevišti nevypadá, tak jsem hodně velký introvert. Nemám prostor, čas, ani chuť někam vyrážet. Nemám příležitost k tomu, abych se s někým seznamovala. Já se asi podvědomě bojím, že by mi zase někdo ublížil. Těším se, že si odehraju koncert, sedneme si s kolegy na pivíčko a bavíme se o muzice a o normálních věcech,” říká zpěvačka kapely Monkey Business.

„Když se Laura někde na pískovišti přivine k nějakému cizímu tatínkovi, tak jí vždycky říkám: ’Toho nebal, ten patří k jiné rodině‘. Samozřejmě je teprve maličká a nechápe, jak to vlastně myslím,” směje se zpěvačka, jejíž dcera zjevně nemá problém s navazováním vztahů: „Jednou mi můj kolega Matěj Ruppert říkal, že bude dřív zadaná než já.”

Dcera Karla Černocha je se svým single statusem smířená a nechává věc otevřenou. „Asi na to není správná doba. Pokud na mě někdo čeká, tak se to jednou stane. Anebo se to nestane. Platí železná věta, že všechno je správně a všechno má svůj čas,” dodává Tereza Černochová, která je i bez partnera aktuálně ve svém životě velmi spokojená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám