Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Tereza Černochová (40) koncertuje s kapelou Monkey Business a je pyšnou maminkou skoro tříleté dcery Laury.

S její výchovou to přitom od začátku neměla vůbec jednoduché, protože je matkou samoživitelkou. Jméno tatínka Tereza pořád pečlivě střeží, ale zároveň prozradila, že Laura svého tatínka zná a je s ním v kontaktu.

„Laura se vídá se svým tatínkem, tatínek samozřejmě nějakou částí přispívá na její vývoj a rozvoj, a to je důležité,“ řekla Černochová v pořadu Českého rozhlasu Až na dřeň. S otcem si prý dcera rozumí. „To, jak Laura na svého tatínka reaguje, je naprosto fantastické, protože ho zbožňuje a je šťastná, když se s ním může vidět,“ pochvalovala si zpěvačka s tím, že se obává, co bude dál, až dcerka povyroste a přeci jen se bude víc ptát.

„Samozřejmě, že se časem začne ptát, až začne chodit do školky a školy, proč s námi tatínek není, a proč s námi není furt. Budu se jí to snažit vysvětlit, snažím se, aby spolu byli a vídali se,“ dodala Černochová, jež by si ráda našla partnera, ale zatím nemá na chlapy moc štěstí.

„K tatínkovi Laury nás k sobě netáhne žádná jiná věc než společné dítě, já mu nevyčítám, že má partnerku, já se taky časem budu snažit najít partnera,“ uzavřela optimisticky Černochová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám