Hlavní obsah
Článek

Modrej dým, Nechci tě trápit a Sedmkrát. Tyhle tři hitovky jsou už dnes pouze smutnou připomínkou dívčího seskupení Black Milk, které ve své době válcovalo hitparády a mělo vyprodané sály.

Do světa šoubyznysu tehdy poměrně razantně vstoupily tři osobité zpěvačky - Helena Zeťová (43), Tereza Kerndlová (37) a Tereza Černochová (40). Osobní neshody mezi dívkami nakonec celé seskupení po dvou úspěšných letech a dvou prodávaných albech na jaře roku 2005 definitivně pohřbily.

Na sólové dráze se zpočátku dařilo především nejdravější a nejdospělejší ze zpěvaček Heleně Zeťové, která vyprodukovala několik sólových hitů. Tereza Kerndlová se stylizovala do role popové princezny s dokonale vychytanou image a Tereza Černochová se na čas našla ve stylu funky.

Co dělají dnes? O Heleně Zeťové, která se svým přítelem žije většinu času v Řecku, nebylo v poslední době moc slyšet, ale v současnosti pro své české fanoušky, kteří na ni nezapomněli, točí nové album. Tereza Kerndlová se předloni vdala za svého přítele Reného Mayera a čas od času potěší své příznivce novým videoklipem. Tereza Černochová se loni stala svobodnou matkou dcery Laury a vydala dlouho očekávané album Škrábnutí.

Reklama

Další články

Načítám