Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po delší době vyrazila modelka Tereza Budková (33) do společnosti s maminkou Martinou Kantorovou. Sympatická blondýnka sice už oslavila padesátiny, ale pořád vypadá jako Terezina starší sestra a obě spolu rády tráví čas.

Na výstavě Tutanchamon si na brněnském výstavišti užily i zadaný dress code v bílé a zlaté barvě, šaty si nechaly ušít na míru. "Mamka má Egypt ráda, vedla k tomu i mě, tak jsme se těšily," svěřila Tereza. "Já jsem ráda, když mě někam vyvede, zvlášť s tématem, které mě zajímá," usmívala se Martina, jež si dokonce z dovolené v Egyptě nechala domů dopravit i opuštěného pejska, potomka starobylého faraonského plemene.

"Viděli jsme tam běhat tříměsíční štěně, to se přitulilo a už jsem neodolala. Čekali jsme čtyři měsíce, než se vyřídí papíry. A teď ho máme doma s naší čuvačkou. Říkám, že máme letního a zimního psa," svěřila Martina, která nám vyprávěla i o tom, jak s dcerou rády tráví volný společný čas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám