Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco v Česku už pomalu pociťujeme příchod podzimu, Tereza Budková (33) si stále užívá letních teplot. Modelka vyrazila na dovolenou až ke konci prázdnin a užívá si ji s kamarádkou Martinou. Cílem jejich cesty se stal řecký ostrov Santorini.

A nutno říct, že ostatní turisti, kteří si pro svou dovolenou vybrali podobný termín, musí být v sedmém nebi. Tereza si totiž na pláž vyrazila v opravdu nepřehlédnutelném modelu. Oblékla dvojdílné fosforeskující plavky, ve kterých byla rozhodně k nepřehlédnutí, k čemuž také přispěla pláž s černým pískem, kterými je ostrov známý.

„Musím říct, že to byla příjemná změna, samozřejmě mi chyběla procházka po pláži, na těch kamíncích jsem měla co dělat, abych se dostala do moře. Na druhou stranu hezká masáž chodidel zadarmo, ale voda byla krásně čistá a nezakalená. Myslím, že stojí za to navštívit Řecko,“ svěřila se modelka, která na pláži předvedla nejen své neodolatelné tělo, ale také bujný, silikonový dekolt, kterým se může už několik let chlubit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám