Hlavní obsah
Článek

Za rok už jí bude třicet, což je pro modelku strašák. Tereza Budková (33) ale nenechává nic náhodě a intenzivně o sebe pečuje už od raného mládí. "Už někdy od třiadvaceti mě mamka strašila, abych se sebe poctivě starala, protože mládí není věčné," přiznala Tereza.

"Začala jsem tedy brzo, ale cítím, že budu muset trošku přitvrdit. Naštěstí nemám problematickou pleť, tak to zase až tak velké změny nebudou. Žádné ani miniinvazivní zákroky jako mezoterapii nebo botox jsem zatím nezkoušela, zůstávám ještě u kosmetických ošetření. Na kosmetiku chodím jednou měsíčně a aspoň jednou týdně si dopřávám pleťovou masku," popsala, jak se o sebe stará.

"Nejsem tedy typ, který by si dokázal dát masku, lehnout si a relaxovat, takže v ní pobíhám po bytě nebo žehlím, a místo patnácti minut ji mám klidně i hodinu," smála se.

Nepečuje samozřejmě jen o pleť, ale i postavu. "Chodím pravidelně cvičit, bez cvičení bych nemohla existovat. No a každého čtvrt roku jdu ještě ke kadeřníkovi, častěji to nestíhám. Takže takhle vypadám skoro od přírody," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám