Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát nevystavila vnady, ale stejně si šaty musela hlídat. Modelka Tereza Budková (33) zvolila na finále České Miss a Miss Universe Slovenské republiky model, který byl velice průhledný. Před odchodem z domu tak probíhaly velké přípravy.

"Kontrola byla dlouhá. Normálně jsou to tak dvě minuty, teď to bylo deset, aby bylo zakrytý vše, jak má. Myslím, že to je v pořádku," řekla Super.cz Budková. "Tentokrát to není hluboký dekolt jako vždycky. Šaty mají rozparek a jsou hodně průhledné. Spodní prádlo je, to bych si nedovolila vyrazit bez něj," dodala Budková, která vyrazila do společnosti s kamarádkou Nikolou Buranskou.

"Jsme tady jako black and white. Máme šaty od stejného návrháře. Přítele s sebou nemám. Nemusí přeci okukovat cizí holky," směje se Tereza, která se stala 1. vicemiss v roce 2009. "Už si to skoro nepamatuju. Je to deset let. Nedávno jsme měly s holkama výročí, tak jsme zavzpomínaly," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám