Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Tereza Budková (33) neponechává nic náhodě. Aby se nemusela bát o pracovní příležitosti, udržuje se neustále ve formě.

A výsledky pravidelného cvičení jsou na ní samozřejmě vidět! Tereza se proto bez obav pochlubila svou bezchybnou figurou v plavkách.

K dokonalým křivkám jí pomáhá nejen makačka ve fitku, ale i plavání, které druhou nejkrásnější dívku roku 2009 udržuje v kondici. Kráska je pořád zamilovaná do hokejového brankáře Ondřeje Pavelce, který letos bude chytat za New York Rangers.

Budková si tak určitě polepšila i co se týče destinace, protože předtím Ondřej hrál za kanadský Winnipeg, což je ve srovnání s New Yorkem určitě mnohem méně lákavý cíl.

Samotná modelka ale s Pavelcem nebydlí a bude za ním nadále cestovat, protože má spousty práce v Evropě. „Nám to takhle vyhovuje, jsme si vzácnější a o to je to hezčí. Když jsme to zvládli doteď, tak proč by to nešlo,“ nechala se nedávno slyšet kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám