Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka a misska Tereza Budková (33) si pořád udržuje výstavní figuru. Česká vicemiss z roku 2009 se proto neváhala pochlubit sexy postavičkou v tyrkysových plavkách.

Kráska se opalovala na schodech a naplno si užívala prosluněné dny. Snímek vznikl na návštěvě u rodičů v jižních Čechách, kam se Tereza ráda vrací. Jinak žije v Praze, ale většinu roku tráví na cestách.

A to nejen kvůli práci. Modelka totiž chodí s hokejovým brankářem Ondřejem Pavelcem, jenž v minulé sezoně působil v kanadském Winnipegu.

A teď se krásná Tereza může těšit na cestování do USA. Pavel totiž přestoupil do týmu New York Rangers a přijde si na pořádný balík. Podle zámořských médií by si měl ročně vydělat 1,3 miliónů dolarů.

Tereza si vztah s hokejovou hvězdou pochvaluje. Jak řekla nedávno Super.cz, vztah na dálku se podle ní dá v pohodě zvládat, i když ji od toho hodně lidí zrazovalo.

"Funguje to výborně, dá se to skloubit. Hodně lidí říkalo, že se to skloubit nedá. Ale všechno jde, když se chce. Jsme si zase vzácnější. Když jsem tam, tak jsme spolu intenzivně," řekla Budková. A navíc, když teď bude létat do kosmopolitního New Yorku, není co řešit...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám