Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fotek od moře z Floridy, kam pravidelně s maminkou a sestrou létaly, se letos vzhledem ke koronaviru a také nepokojům v téhle části Spojených států, od Natálie Grossové (21) nedočkáme. "V plavkách jsem leda u nás na zahradě a u bazénu, ale nevadí," krčila rameny mladá zpěvačka a herečka.

Léto ovšem rozhodně neprofláká. Vzhledem k posunutému natáčení se musí dohánět v seriálu Slunečná, kde hraje dceru Terezy Brodské (55). "Ale moc mě to baví a je tam skvělý štáb. A ještě jsem si odskočila i k menší roličce ve filmu Stáří není pro sraby, kde je to taky moc fajn, a navíc se můžu potkat se spoustou hereckých legend a něco se naučit," míní.

Pokud jde o učení, už myslí i na školu. "Příští rok mě už čeká maturita, tak bych měla začít číst a připravovat se, protože během roku už toho bude zase víc. Začnu zase zkoušet muzikál Čarodějka, který se začne hrát od 19. září a už se na něj moc těším, hlavně na živé publikum. Vystupovala jsem i se 4 Tenory, a ještě nějaký open air koncert tam mám, a to je také fajn osvěžení," myslí si Natálka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám