Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kvůli novému snímku musela podstoupit nejednu výzvu. Už před rokem nám prozradila, že přibírá kvůli nové roli. V novém filmu České televize Můj bezvadnej život se Tereza Brodská (55) objeví s deseti kily navíc, a to není všechno.

„Líčili mi vyrážku, musela jsem přibrat deset kilo, to jde samo po té padesátce, a pak jsem musela skočit šipku do vody. Nikdy předtím jsem neponořila ani hlavu. Vyrážku už teda nemám, deset kilo mám furt navíc a od té doby už jsem neskákala,“ svěřila s úsměvem herečka k filmu Terezy Kopáčové a dodala, že se jí nabraná kila bohužel zatím nepodařilo dát dolů.

„Loni jsem měla velice nepříjemný úraz, který se mi stal při práci. Když jsem šla na pódium, tak byla dole 80 centimetrová díra, která nebyla označená a já jsem do ní spadla, takže jsem vyšla na tu stage a okamžitě mi otekla noha jako tenisák. Můj muž pro mě přijel a zjistilo se, že mám naštípnutou kůstku a přetrhané vazy,“ prozradila Tereza, která si loňské léto prožila muka.

„Celé loňské léto jsem strávila doma a posléze jsem byla i hospitalizována. Šest týdnů jsem si píchala injekce do břicha a bylo to opravdu drsný,“ prozradila Tereza, které se ani poté neulevilo. „Když jsem se z toho jakž takž dostala, tak se mi udělal chronický zánět achillovky, kdy se zvažovalo, jestli se to bude operovat nebo ne, až si mě vzal pod svá křídla pan profesor Pavel Kolář. Teď sedávám v čekárně s těma všema sportovcema a hvězdama a pan profesor mi léčí chronický zánět achillovky,“ řekla Brodská, která i tak plánuje, že pár kilo zhubne.

„Já už v tom období přibírání paradoxně začala cvičit. Jak jsem nabírala, tak jsem potřebovala zpevnit. Zkoušela jsem jógu, ta mě moc nebavila, a tak jsem začala s pilates a k tomu bych se chtěla vrátit. Taky hrozně ráda rychle chodím,“ řekla herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám