Hlavní obsah
Článek

Tereza Brodská (55) se dlouho vyhýbala divadlu, nebo možná ono jí, a věnovala se filmování. Teď ale přijala nabídku od Natálie Kocábové (39) a divadla Puls a objeví se ve hře WTF.

Autorkou hry WTF je právě Natálie Kocábová, děj se odehrává v malém bytě, zaplněném pěti rozdílnými postavami, trapnými chvílemi, absurditami i podivnými událostmi a nevysvětlitelnými jevy.

Text svou sitkomovou formou vytváří karikaturu dnešní společnosti, která se ocitla uprostřed nedefinované hry bez pravidel. Každopádně je tu NĚCO, co nám vnucuje, jak bychom měli žít, co bychom měli cítit a čeho se bát. Všichni žijeme v absurdní reality show a je jen na nás, na jakou stranu kamery se postavíme, zní jakási krátká anotace.

Kromě Brodské hrají Lucie Radimerská v alternaci s Gabrielou Dorantovou, Josef Hervert, Václav Rašilov, Slávek Bílský v alternaci s Václavem Wernerem Krausem, ve videonahrávkách v rámci představení se objeví Michael Kocáb, Michal Horáček a Jan Hřebejk. O hudbu se postarala Vladivojna La Chia a premiéra se chystá na 13. respektive 14. dubna v Rock Café v Praze.

Reklama

Další články

Načítám