Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Brodská (55) je i čtyři roky před dovršením padesátky opravdu krásnou nevěstou! Do svatebních šatů se oblékla v rámci role v seriálu Stopy života a neuvěřitelně jí to slušelo. Brodská vypadala vedle svého seriálového ženicha Pavla Soukupa (66) jako mladinká dívenka.

Natáčení veselky bylo opravdu autentické, protože se konalo na skutečné radnici se skutečným oddávajícím, starostou města Náchod.

„Ptala jsem se na to právníka a ten mi řekl, že pokud nás oddá skutečný oddávající, svatba je platná. Herbertovi jsem oznámila, že se tím naše manželství anuluje,“ smála se během natáčení Brodská.

To Soukup, který měl loni velké štěstí poté, co mu praskl vřed a málem vykrvácel, se na televizní obrazovce ženil poprvé a moc se mu to nelíbilo.

„Mám za sebou více životních svateb než filmových. Tahle je úplně první. A musím říct, že jsem při každé svatbě, ať už filmové nebo životní, měl určitý pocit trapasu. Tento typ „divadla“ se mi moc nelíbí, ty projevy mi přijdou vyumělkované, trochu vykroucené, mám lehké cukání v koutku úst. Když jsem se ženil poprvé, obešli jsme se dokonce bez automobilu, protože jsme bydleli za rohem Staroměstské radnice, a ta druhá žena mi zůstala na krku dodnes a už ji měnit nebudu,“ vtipkoval Soukup.

V příběhu s názvem Nejhorší zánět hraje Brodská uznávanou lékařku ORL Polákovou, jež je v pracovním oboru chápána jako kapacita. Doma se však setkává s ponižováním a psychickým terorem ze strany psychopatického manžela (Soukup), jehož cílem je připravit svoji ženu o sebevědomí, čest i děti.

„Jsem rafinovaný tyran se vším všudy. Vzdělaný člověk, který nejenže v tom umí chodit a pravděpodobně ho to i baví a uspokojuje, ale cítí se velmi dobře, když tu svou partnerku deptá, až ji dostane tam, kde ji chce mít. Zdeptanou. Je to skutečný příběh, který se opravdu stal,“ nechal nahlédnout pod pokličku své role Soukup, jemuž se s Terezou Brodskou skvěle spolupracovalo.

„Tereza Brodská je výborný partner, naše první scéna byla v posteli. Co víc si můžu přát lepšího?“ uzavřel se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám