Hlavní obsah
Článek

Herečku a moderátorku Terezu Bebarovou (48) jsme po delší době potkali ve společnosti. Nenechala si ujít křest knihy 15 roků lásky od autora bestsellerů Patrika Hartla. Bývalou hvězdu nekonečného seriálu Ulice si mnozí z obrazovky pamatují jako brunetku.

Tereza se rozhodla pro menší změnu a pochlubila se blond hřívou, kterou má z velké části i díky letními slunku. „Je to vyšisované, bylo léto, nejdřív se to odbarvilo a pak se to vyšisovalo mořskou vodou a slunkem, takže teď ke kadeřníkovi nemusím, příroda zapracovala sama,“ svěřila se herečka.

Ta se právě na letní dovolené pochlubila dokonale štíhlou figurou, kterou má po dvou dětech a dva roky po posledním porodu díky přerušovanému půstu. Na ten nedá herečka dopustit.

Zvykla jsem si na něj. dodržuji jej denně. Přes léto jsem vkládala i půst jednodenní, což je výzva, to není pro každého. Ale přerušovaný půst mi vyhovuje a našla jsem si poměr hodin, které mi nevadí. Člověk si upraví režim a nemusí tolik běhat, cvičit a tolik se hlídat,“ řekla nám mimo jiné herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám