Hlavní obsah
Článek

Manželka fotbalisty Milana Baroše (42) Tereza (42) se drsně obula do modelky Simony Krainové (51).

Pod její instagramový post, kde Krainová vysvětluje, jak maká a dře poslední týdny, aby se dostala do skvělé formy, si neodpustila do ní rýpnout. Fanoušci Simony se modelky okamžitě zastali.

"Když to čtu, je mi líto skutečných matek, co to tu čtou a srovnávají se s matkou, co se stará jen o svou vizáž a co má chůvu na plný úvazek. Vy jste mamka, co vaří, jezdí s dětmi na kroužky, věnujete se jim, do toho sedíte v práci (což není schůzka o kávě). Vy jste osobnost pro skutečné matky. Vy, co fungujete bez chův, staráte se o domácnost, úklid, děti, do toho kroužky, práce... To je totiž skutečný život a skutečně náročný, máte velký obdiv," napsala Tereza Barošová jedné z fanynek Simony Krainové a narážela tak na pohodový život modelky, která podle ní zjevně není skutečnou matkou.

Fanoušci Krainové se ale hned ozvali. Komentář Barošové označují za zlý, jízlivý a zbytečný. "Jediný, kdo se tady stará o vizáž, jste vy," napsala jedna z fanynek Krainové.

"Úplně zbytečný koment, plný ironie a závisti. Myslím, že ani vy nechodíte do fitka během polední pauzy na oběd," přidala se další.

"Ježiš, říkám si, co to je za paní. A ona ta, co si vzala Baroše. Sama nevíte, co to je si na sebe vydělat," zněl další komentář.

"Vše, co jste dokázala, je vdát se pro peníze," dodala ostře další. Tady asi Tereza Barošová opravdu přestřelila...

Na čí jste straně?
Na straně Terezy Barošové, má pravdu
82,7 %
Na straně Simony Krainové, Tereza to přehnala
17,3 %
Celkem hlasovalo 4039 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám