Hlavní obsah
Článek

Fotbalista Baníku Ostrava Milan Baroš (42) si po skončení podzimní části fotbalové sezony odjel spravit chuť na exotickou dovolenou.

Baroš byl po posledním zápase proti Slavii potrestán disciplinární komisí pokutou sto tisíc korun za vulgární gesta vůči rozhodčímu. Vadil mu neodpískaný faul soupeře v pokutovém území. Fotbalista byl sice hodně naštvaný, ale udělenou pokutu a bouřlivý konec podzimní sezony už hodil za hlavu.

S půvabnou manželkou Terezou (42) a syny Patrikem (7) a Matteem (5) vyrazili až na daleké Maledivy. Cesta to byla sice dlouhá, ale stála určitě za to! Šťastná rodinka si užívá na nádherných plážích u průzračného moře a dopřává si hotový luxus.

Fotbalistova manželka Tereza je bývalou modelkou (známá je i pod příjmením Franková) a figuru má pořád parádní. Na sociální síti se společně s celou rodinkou pochlubila postavou v plavkách. „Ráj Maledivy,“ vystihla přesně kouzlo destinace, kde nedávno relaxoval i Leoš Mareš (47) se snoubenkou Monikou.

Barošovi synové hrají stejně jako tatínek fotbal a bez sportu nedají ani ránu. Na dovolené se tak rozhodně celý den nepovalují na pláži jak němečtí důchodci na Tenerife. Potápění, jízda na kajaku i paddleboarding jsou u Barošů na denním pořádku. Jak si na dovolené užívají, si prohlédněte v galerii.

Reklama

Další články

Načítám